Parkstad Keukens
keukenadvies aan huis

Een nieuwe keuken in 7 stappen:


Stap voor stap naar jouw ideale keuken - Een gids
Het kopen van een nieuwe keuken kan spannend zijn. Het is een relatief grote investering en je wilt ervoor zorgen dat je er nog jarenlang van kunt genieten. Met deze zeven stappen helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes en maken we het uitzoeken van jouw nieuwe keuken een spannend en plezierig avontuur.
Stap 1: Bepaal je budget
Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het belangrijk om te bepalen hoeveel je eraan wilt uitgeven. Dit kan variëren van kleine tot grote budgetten. Houd ook rekening met de verborgen kosten en kies voor een eerlijke prijs. Bij Parkstadkeukens verkopen wij keukens in alle prijsklassen.
Stap 2: Hoe gebruik je jouw keuken?
Denk na over hoe jij jouw keuken  gebruikt. Breng jij veel tijd door in de keuken? Ben je een serieuze hobbykok? Of is een eenvoudige inrichting voldoende? Dit zijn allemaal belangrijke factoren om te overwegen bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken.
Stap 3: Wat zijn jouw wensen en extra wensen?
Bedenk welke keukenapparatuur voor jou essentieel is, zoals een oven of kookplaat. Richt je vervolgens op jouw extra wensen en behoeften. Vind je een vaatwasser belangrijk? Of wil je een Amerikaanse koelkast? Bepaal wat voor jou belangrijk is.
Stap 4: Laat je inspireren
Laat je inspireren door de laatste trends in keukenapparatuur en ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld door het bekijken van catalogi en showrooms of door inspiratie op te doen op sociale media.
Stap 5: Laat je persoonlijk adviseren
Kom langs in onze showroom of maak een afspraak zodat wij de tijd hebben om naar jouw wensen te luisteren. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en doen wij suggesties om tot jouw ideale keuken te komen.
Stap 6: Maak keuzes in details
Kies uit de diverse mogelijkheden in afwerking van jouw keuken. Van de hoogte van het keukenblad tot de verlichting en de kleuren. Alles is bespreekbaar. Wij adviseren je graag en  kijken naar de wensen die jij hebt.
Stap 7: Geniet van jouw nieuwe keuken
Alles is besteld en de afspraken zijn gemaakt! Tijd om te genieten van jouw nieuwe keuken! Kooken wordt weer een feestje en samen zijn in de keuken is nog nooit zo leuk geweest.
Met bovenstaande stappen maak jij de juiste keuzes bij de aanschaf van jouw nieuwe keuken. Ontdek de mogelijkheden en maak jouw keuken persoonlijk. 

Bij Parkstadkeukens helpen wij jou daar graag bij.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn